Nissefest og desember

Som tidligere år, var det denne uka klart for nissefest. Store og små hadde store forventinger til denne dagen! Også i år kom Nissen, men denne gangen med en god venn!

Desember er full av tradisjoner. Bare denne uka har vi feiret Lucia, vi har vært på julegudsteneste med Salhus Kirke, på Bedehuset, og vi har hatt nissefest. Det er mange nye sanger, både om mus og rotter, og vaska gulv, og låver og nisser. 

Fredag 16.desember hadde vi tradisjon tro, nissefest i barnehagen. Store og små nisser kom med store forventinger denne dagen. Vi fikk ha nissesamling, fikk deilig nissegrøt, og gøyest av alt, Nissen kom på besøk!! Og takket være en god mor, fikk vi også besøk av Tassen, som kom sammen med Nissen denne dagen. Han hadde også pyntet seg til nissefest, og barna fikk hilse på i gangen. Veldig gøy!! Nissen la også igjen noen små spiselige gaver til alle sammen. 

Vi tente også tre adventslys i dag, på mandag tennes det fjerde, og vi nærmer oss selve julaften, der vi egentlig ikke venter på nissen. "Vi venter på det lille barn, som i en krybbe lå", slik vi også synger.  

En innholdsrik nissefest, og desmebermåned i Hordvik barnehage.